Бади у Львові

Амріта біологічно активні добавки

Контакти: yulakartofel@gmail.com 096 788 45 66
ГоловнаАмрітаСтатті

Стаття

Мої контакти
У Львові:

тел.: 096 788 45 66

Авторизуватися

Реклама

Раціональне харчування

Раціональне харчування Харчування, яке враховує вік, стать, активність людей і кліматичні умови, в яких вони живуть, є раціональним харчуванням. Такий режим харчування допомагає зберегти здоров'я і опірність організму до впливу різних факторів навколишнього середовища. Харчування, яке вважається раціональним, грунтується на трьох принципах.

В першу чергу раціональне харчування має бути збалансованим. В організм людини має надходити то кількість їжі, яку забезпечить достатньою кількістю енергії. Дуже часто великий обсяг їжі дає велику кількість калорій, але не дає достатньо енергії. Якщо з їжею буде надходити більше енергії, ніж необхідно людині, результатом може стати дисбаланс в організмі. Підходяща енергетична цінність харчування буде розраховуватися з урахуванням віку, статі та роду занять людини.

Раціональне харчування повинне бути різноманітним. Таким чином, з їжею організм зможе отримувати крім білків, жирів і вуглеводів до сімдесяти різний речовин. Також варто пам'ятати, що тваринні білки не можуть бути замінені рослинними. Оскільки для повноцінної роботи організму необхідні вітаміни, в раціон необхідно обов'язково включати різні овочі і фрукти. Щоб захистити організм від стресу, необхідний чіткий графік харчування. Краще всього якщо кількість прийомів їжі буде здійснюватися три-чотири рази на день.

Режим харчування коректується у відповідність з робочим графіком та іншими факторами. Вечеря повинна складати меншу за обсягом порцію, ніж сніданок. Якщо їжа буде надходити в організм у звичайний час, вона буде засвоюватися набагато краще. Якщо ж людина не їсть вчасно, у шлунку буде вироблятися шлунковий сік, який може пошкодити слизову оболонку. Не слід переїдати на ніч. Також перед сном не варто їсти гострі страви, пити міцний чай, какао або кави.

Згідно зі статистикою, яка враховувала дані в різних країнах, близько 70% людей гинуть від інсультів, ракових і серцево-судинних захворювань. Багато в чому на виникнення таких захворювань харчування робить сильний вплив. У звичайному харчуванні часто спостерігається надлишок речовин, шкідливих для організму. У той же час з їжею не надходить достатньої кількості поживних речовин, які дозволяють зберігати здоров'я.

Стаття

Бад - джерело вітамів
Біологічно активні добавки - це, насамперед, джерело вітамінів і мінералів, які потрібні нашому організму щодня. Такі вітаміни є у складі бадів. Такі бади є допоміжним засобом при лікуванні різних захворювань.